Мобільний оператор "Київстар" порадував українців передноворічним подарунком. Подробиці розкрили на офіційній сторінці компанії в соціальній мережі Facebook.

"Київстар" регулярно проводить вигідні акції з можливістю отримання корисних подарунків та послуг. Також компанія має різні бонусні програми, як, наприклад, можливість подвоїти гігабайти.

"Київстар". Фото: скрін youtube

На цей раз мобільний оператор зробив подарунок не лише для своїх абонентів, а й для всіх українців. До кінця грудня доступ до деяких телеканалів на "Київстар ТБ" стає абсолютно безкоштовним.

"Грудень — це офіційно місяць маленьких див. Тому даруємо безкоштовний доступ до цих каналів на Київстар ТБ", - йдеться у повідомленні мобільного оператора.

Популярні новини зараз

Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня

Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу

Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати

Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну

Показати ще

Перегляд телевізора. Фото: скрін youtube

Так, до 31 грудня надається безкоштовний доступ до шести популярних телеканалів, а саме:

  • 1+1 Україна;
  • ТЕТ;
  • 2+2;
  • Бігуді;
  • ПлюсПлюс;
  • Квартал ТБ.

Українці можуть переглянути телеканали через додаток на смартфоні, смарт-ТВ або на сайті tv.kyivstar.ua.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, безлімітний зв'язок та інтернет за 1 гривню: "Київстар" шокував абонентів приємною пропозицією.

Також наш портал інформував, "Оце у вас політика!": клієнт "Київстар" стверджує, що витратив близько тисячі гривень, щоб мати можливість телефонувати знову.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, "Київстар" обіцяє абонентам крутий подарунок за просте завдання: знадобиться смартфон та хвилина часу.