Одна з найуразливіших категорій українців – пенсіонери. Більшості не вистачає виплат навіть для базових потреб. Так, цій категорії громадян вирішили допомогти безплатними продуктами. Хто може розраховувати на підтримку, повідомляє БФ "Карітас Миколаїв УГКЦ".

Українські пенсіонери, які мешкають у Миколаєві, можуть зареєструватися на отримання безкоштовних продуктових наборів. Програма підтримки розрахована на людей віком від 60 років, які проживають самі та не мають підтримки від близьких.

Пенсіонер. Фото: скриншот Youtube

Важлива умова – пенсіонер може одержати підтримку від благодійного фонду, якщо не отримував від нього допомогу протягом останніх трьох місяців.

Як зареєструватися на отримання продуктів

Пенсіонери, які мають можливість, можуть заповнити онлайн-форму за цим посиланням. Також для реєстрації діє спеціальна лінія за номером: 096 051 04 39.

Популярні новини зараз

"Росія може навіть...": коли закінчиться війна на думку математиків, тарологів та віщунів

Цибуля тепер – у подарунок: українські фермери масово позбавляються овочу

Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти

Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати

Показати ще

Видача гуманітарної допомоги. Фото: скрін youtube

"Час і місце отримання набору будуть повідомленні в смс-запрошеннях, які надійдуть на вказані при реєстрації номери телефонів", - попередили у фонді.

Претендентів на допомогу закликають уважно заповнювати анкету, оскільки всі заявки уважно перевірятимуться та у разі помилок не розглядатимуться.

Раніше портал Знай повідомляв, українцям видають грошові сертифікати: як отримати і на що витратити.

Також наш портал інформував, маленьких українців безкоштовно одягнуть на зиму: як отримати комплекти теплого одягу.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, українцям почали надавати гуманітарну допомогу відразу в 9 областях: як подати заявку.