Яловичий рулет з курагою

Яловичий рулет з курагою - дуже ситне і смачне блюдо. Ця страва виходить яскравим з контрастним смаком. Чудове поєднання яловичини і кураги, робить це блюдо шалено смачним. Рулет з яловичини з курагою виглядає дуже апетитно.

Рулет з яловичини з курагою

Нам знадобиться:

  • яловичина (ошийок) – 700 г
  • курага – 3/4 скл. (якщо дуже засушена, замочити на 15 хв. теплою водою)
  • сіль,
  • спеції – за смаком

Спосіб приготування:

Популярні новини зараз

В Україні посилять мобілізацію та укріплять міста: до чого слід готуватися

"Раз на рік звітуватиму": Віра Брежнєва зізналася, як часто 40-річним хочеться сексу

Повністю замінить ТЦК: які зміни чекають мобілізацію

Всіх чоловіків змусять встановити "Резерв+": які зміни чекають мобілізацію

Показати ще

Ошийок відбити, щоб був більш-менш однаковим по товщині. Посолити, посипати спеціями і травами. Викласти курагу і сформувати рулет.

Сколоти краї рулета зубочистками, щоб не розійшлися і обв’язати рулет простою ниткою.

Зубочистки вийняти. Рулет зверху посолити і посипати спеціями та травами. Завернути в два шари фольги і помістити на деко.

Духовку розігріти до 200 градусів і поставити в неї деко з рулетом. Випікати дві години. Залишити в фользі до повного охолодження, потім поставити в холодильник.

Розгорнути рулет і зняти нитки. Тонко нарізати.

Рулет з яловичини з курагою

Смачного!

Раніше портал Знай.ua писав про те, що ваші рідні не зможуть відірватися від цієї смакоти: швидкий рецепт закуски з баклажанів.

Також портал Знай.ua писав про соковиту відбивну зі свинини з апетитною сирною скоринкою-пальчики оближеш.

Також портал Знай.ua писав про просту сирну запіканку до чаю: мінімум турбот, максимум смаку.