Яловичий рулет з курагою
Яловичий рулет з курагою - дуже ситне і смачне блюдо. Ця страва виходить яскравим з контрастним смаком. Чудове поєднання яловичини і кураги, робить це блюдо шалено смачним. Рулет з яловичини з курагою виглядає дуже апетитно.
Нам знадобиться:
- яловичина (ошийок) – 700 г
- курага – 3/4 скл. (якщо дуже засушена, замочити на 15 хв. теплою водою)
- сіль,
- спеції – за смаком
Спосіб приготування:
Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
"Війна в Україні завершиться несподівано" – пророцтво монаха з гори Афон
Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..."
В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись
Ошийок відбити, щоб був більш-менш однаковим по товщині. Посолити, посипати спеціями і травами. Викласти курагу і сформувати рулет.
Сколоти краї рулета зубочистками, щоб не розійшлися і обв’язати рулет простою ниткою.
Зубочистки вийняти. Рулет зверху посолити і посипати спеціями та травами. Завернути в два шари фольги і помістити на деко.
Духовку розігріти до 200 градусів і поставити в неї деко з рулетом. Випікати дві години. Залишити в фользі до повного охолодження, потім поставити в холодильник.
Розгорнути рулет і зняти нитки. Тонко нарізати.
Смачного!
Раніше портал Знай.ua писав про те, що ваші рідні не зможуть відірватися від цієї смакоти: швидкий рецепт закуски з баклажанів.
Також портал Знай.ua писав про соковиту відбивну зі свинини з апетитною сирною скоринкою-пальчики оближеш.
Також портал Знай.ua писав про просту сирну запіканку до чаю: мінімум турбот, максимум смаку.