У Хусті в ніч на 12 вересня неповнолітні вбили 28-річного місцевого. На його 33-річного друга також чинили замах, йому розпороли живіт, проштиркнули шлунок та грудну клітину. Повідомляє Перший Кабельний.

Подія сталася на центральній площі міста, на місці чоловіків міг бути будь-хто. Друзі, які разом з потерпілими відпочивали того дня розповіли, що шестеро неповнолітниіх намагалися вкрасти припаркований велосипед їх знайомого. Коли компанія зробила їм зауваження, крадії зайшли у провулок. Далі між чоловіками і неповнолітніми виникла суперечка, під час якої хулігани дістали травматичний пістолет і намагалися влучити у чоловіків, а потім проштиркнули обидвох чоловіків ножами.

Чоловіків із ножовими пораненнями привезли у Хустську райлікарню. Василя врятувати не вдалося. Його товариша, Юрія, терміново прооперували. Стан потерпілого досі залишається важким.

Раніше портал Знай.uа писав про те, що неадекватна киянка побила юних дівчаток і відкрила полювання на ЛГБТ: "У цієї Маші двоє дітей" В Instagram-акаунті нападаючої дівчини була опублікована Stories про те, що вона розцінила Лілію як представницю ЛГБТ-спільноти і через це вирішила її побити.

Також портал Знай.uа писав, що на Закарпатті депутат з сином побив прикордонника, щоб не стояти в черзі. Дана подія сталася на КПП «Вилок» 17 вересня 2017 року і по цьому факту, була відкрита Кримінальна справа.

Популярні новини зараз

Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці

Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення

Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар"

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Показати ще

Також портал Знай.uа писав, що у Кривому Розі чоловік вистрибнув з вікна лікарні - була підозра на китайський вірус.