ПриватБанк повідомив клієнтів про можливість отримати на свої картки кешбек у розмірі 250 та 500 гривень. Хто і за якої умови може отримати кошти, пояснили на офіційній сторінці фінустанови у соціальній мережі Facebook.

"Приват" регулярно запускає для клієнтів вигідні акції, які дають змогу отримати цінну винагороду за виконання завдань.

Карта ПриватБанку. Фото: скрін youtube

Так, цього разу клієнтам державного банку надали можливість отримати 250 чи 500 гривень на бонусний рахунок за отримання переказів ZEN.COM. Мінімальна сума переказу – 1000 гривень.

"У розіграші автоматично бере участь кожен переказ на суму від 1000 грн (в еквіваленті). Щомісяця серед отримувачів переказів на картки Mastercard від ПриватБанку ми розігруємо 50 кешбеків на 250 гривень, та 15 - на 500 гривень", - йдеться у повідомленні.

Популярні новини зараз

Українці отримуватимуть "подвійну" пенсію: у Мінсоцполітики назвали перших кандидатів

Київстар змінює тарифи з 29 жовтня: що чекає на абонентів

Літні українці загнані в глухий кут: у Мінсоцполітики анонсували перерахунок "старих" пенсій

Перші снігопади: українців попередили про погоду

Показати ще

ПриватБанк. Фото: скрін youtube

У ПриватБанку нагадали, що за надсилання переказів ZEN.COM на картки чи номери рахунків IBAN ПриватБанку встановлено нульовий тариф. Послуга буде безкоштовною до 23 листопада 2024 року.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, ПриватБанк виплатить 15 000 гривень: які дії потрібно виконати у "Приват24".

Також наш портал інформував, ПриватБанк зробив важливе попередження: кому потрібно терміново перевипустити картку.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, українські карти за кордоном: скільки коштує зняти готівку та як не втратити всі гроші.