Українці можуть переплачувати за електроенергію, якщо вчасно не віддадуть лічильник на перевірку. Про це попереджають фахівці "Прикарпаттяобленерго".

Енергетики зазначили, що якщо споживач не віддасть своєчасно лічильник на перевірку, то впевненості у правильній роботі такого приладу не буде. Внаслідок цього домогосподарство може переплачувати за електроенергію.

Електролічильник. Фото: скрін youtube

"Якщо лічильник вчасно не повірений, він може почати неправильно нараховувати спожиті кіловати, за що споживачу доведеться сплатити більший рахунок за електроенергію", - попередили в обленерго.

На додаток, якщо людина буде навмисно не допускати енергетиків до приладу обліку для її перевірки, це може призвести до відключення електроенергії.

Популярні новини зараз

Відомий блогер розсекретив урологу роман із Анною Трінчер: "Вона зателефонувала дружині..."

Нічні заморозки накриють Україну: коли чекати на потепління до +17°С

Чоловік прожив все життя з трьома статевими членами: ось, що виявили медики нижче його поясу

Ухилянтам скасовують куплені відстрочки: чоловіків чекають масові перевірки

Показати ще

Електролічильник. Фото: скрін youtube

"За фактом недопущення представників ОСР до електроустановок споживача складається акт про недопуск, що є підставою для видачі попередження про припинення повністю або частково надання послуг з розподілу електричної енергії", - йдеться у повідомленні.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, відключили світло за борги: як діяти, щоб не довелося платити ще більше.

Також наш портал інформував, субсидія для домогосподарств з електроопаленням: у ПФУ пояснили нюанси призначення.

Крім того, інформаційний портал "Знай" повідомляв, 1,32 грн за кВт замість 4,32: українцям знизять вартість електроенергії вже восени, кому пощастить.