Невдовзі у "Резерв+" з’являться нові сервіси- онлайн-рекрутинг та оформлення відстрочки від мобілізації

Відтепер взаємодія військовозобов’язаних із державою стане ще простішою. За словами Катерини Черногоренко, незабаром у застосунку "Резерв+" запрацюють нові сервіси для онлайн-рекрутингу та оформлення відстрочки від мобілізації.

Резерв+. Фото: скрін youtube

Як може виглядати висновок про бронювання від мобілізації в застосунку, вже з’явилися перші зображення. Хоча точна дата появи нових функцій ще не названа, Міноборони активно працює над тим, щоб ці можливості стали доступними якомога швидше.

"Ми створили найкращий сервіс для взаємодії між військовозобов'язаними та державою. Скоро будуть доступні сервіси для оформлення відстрочок та онлайн-рекрутинг. Головне — ніколи не здаватись і вірити у свій продукт" — зазначила Катерина Черногоренко.

Популярні новини зараз

В Україні визначили 4 категорії пенсіонерів, які отримуватимуть 8000 грн

Неприємний сюрприз від "Ощадбанку": як не потрапити в пастку

Мінімум 2400 грн: пенсіонерам готують доплати, які залежатимуть від стажу

Школярі будуть вдома довше: скільки триватимуть зимові канікули

Показати ще

Команда "Резерв+" продовжує працювати над вдосконаленням сервісів, аби зробити процеси для військовозобов'язаних ще більш зручними та ефективними.

"Резерв+", скріншот: Facebook

Про це Катерина Черногоренко повідомила у Facebook. Коментарі не смусили себе чекати.

"вниз, назад, вниз, вперед, "о" - натискаю, але режим Бог…, тобто режим бронювання так і не вмикається? ЩЯРНТ?" - один коментар.

"Доброго вечора. Бачу періодично черги педагогічних і науково-педагогічних працівників в ТЦК та СП що носять паперові довідки з місця роботи. Ці данні є реєстрі ЄДЕБО (як і студентів). Можливо і ця опція може бути включена для зменшення навантаження для ТЦК та й власне НПП та ПП" - ще один коментар.

Раніше ми повідомляли, відстрочка від мобілізації, чоловікам пояснили важливі нюанси.

У Польщі закликали повернути усіх чоловіків та відправити на фронт- детальніше на Знай.ua.

Нагадаємо, інформацію про ухилянтів отримають ще швидше.