Українці, які планують подорож до Німеччини, стикаються з посиленими прикордонними перевірками, які були впроваджені з вересня цього року. Канцлер Німеччини Олаф Шольц підтвердив, що ці додаткові заходи контролю будуть тривалими.

Він сказав, що влада продовжуватиме їх впроваджувати стільки, скільки буде потрібно для забезпечення безпеки країни та зменшення кількості нелегальних в’їздів. За його словами, хоча ці перевірки можуть викликати незручності та роздратування у мандрівників, вони є необхідними для вирішення поточних проблем з міграцією, пише Pmg.

Олаф Шольц, фото: скріншот з відео

Ці перевірки стали частиною заходів для боротьби з нелегальним перетином кордону. З моменту їх впровадження було відмовлено у в’їзді більше ніж 30 тисячам осіб.

Це означає, що українцям, які виїхали за кордон і мають намір потрапити до Німеччини, варто готуватися до можливих затримок під час перетину кордону. Дорога може зайняти більше часу через тривалі перевірки документів та інших аспектів.

Популярні новини зараз

Старшокласникам готують неочікувані зміни: більше не будуть навчатись у школах

По всій країні пройшли масові "облави" ТЦК: концерти, заклади, мажорні ресторани

Melovin заліз у ванну голяка, і взявся позувати: красу не приховала навіть піна

ТЦК попередили чоловіків: мають повідомити особисто

Показати ще

Виїзд за кордон, скріншот: YouTube

Також існує ймовірність, що в деяких випадках людину можуть взагалі не впустити в країну, якщо її документи або статус не відповідають вимогам. Влада Німеччини ввела ці заходи для більш ефективного контролю над ситуацією з нелегальною міграцією та для збереження стабільності в країні.

Нагадаємо, нові правила для ВПО: як не втратити виплати у 2024 році

Раніше ми писали про те, що українцям приготували чергове підвищення: нові ціни на оформлення документів з жовтня

Крім того, Знай.ua повідомляв, киянка звернулася до поліції через підпал машини чоловіка-військового: у відповідь – "ігнор"