Українці можуть отримати знижку на "блакитне паливо" у жовтні, якщо виконають прості умови. Що вимагається від споживачів, розповіли у пресслужбі газопостачальної компанії "Нафтогаз".

Клієнти "Нафтогазу" щомісяця можуть отримувати знижки на оплату спожитого газу і жовтень не виняток.

Платіжки за газ. Фото: скрін youtube

Знижка буде автоматично нарахована споживачам, які заплатять за "блакитне паливо" до 15 жовтня, скориставшись онлайн-сервісами компанії.

"Щомісячну оплату за газ потрібно зробити не пізніше 15-го числа. За умови своєчасної оплати онлайн ― в особистому кабінеті на my.gas.ua або у чат-боті GASUA ― кожен клієнт отримує знижку 1%", - повідомляє "Нафтогаз".

Популярні новини зараз

Податок на пенсії: українцям зробили важливе оголошення

Повістки від ТЦК отримують заброньовані та з відстрочкою: що відбувається

Пенсіонери втратять залишки виплат на картах: що приготував Кабмін

Заплатите за сусіда, який багато миється: українцям розповіли, як вони "закривають" комуналку комусь із дому

Показати ще

При виконанні умов знижка нараховується на особовий рахунок та автоматично буде врахована під час платежу наступного місяця. З урахуванням знижки у розмірі 1%, споживач платить за кожен кубометр газу 7,88 гривні з ПДВ.

Онлайн-послуги "Нафтогазу". Фото: скрін youtube

Варто зазначити, що без знижки клієнти "Нафтогазу" платять фіксовану ціну – 7,96 гривні за кубометр. Цей тариф діятиме до кінця опалювального сезону - 30 квітня 2025 року. При цьому ринкова вартість газу, за словами голови правління компанії Олексія Чернишова, становить близько 15 гривень за куб.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, опалювальний сезон 2024-2025: постачальники газу встановили тарифи на холодний період.

Також наш портал інформував щонайменше 3500 гривень: "Газмережі" почали штрафувати споживачів.

Крім того, ми писали, на комуналку витрачатимете ще менше: "Нафтогаз" порадував українців гарною новиною.