Школярі зможуть безкоштовно їздити у комунальних автобусах протягом року. Таку пільгу встановив виконавчий комітет Миколаївської міської ради, повідомляє міський голова Олександр Сенкевич у своєму telegram-каналі.

У Миколаєві скасовано плату за проїзд у міських комунальних автобусах для школярів. Проте за умови пред'явлення учнівського квитка.

Громадський транспорт. Фото: скрін youtube

Вказується, що пільга поширюється на дітей віком від 6 до 18 років. Безкоштовний проїзд діятиме протягом усього року та триватиме на час дії воєнного стану в країні.

Міський голова також нагадав, що учні 1-11 класів можуть безкоштовно користуватися тролейбусами та трамваями. Обов'язкова умова - наявність учнівського квитка.

Популярні новини зараз

Школярів триматимуть у їжакових рукавицях: заборонять те, до чого звикли роками

Фінансова допомога від ЮНІСЕФ: хто і як може отримати

Трамп дякує З*лупі: мережа Х стоїть на вухах

Німеччина запровадила фінансові зміни для українців: доведеться заплатити за безкоштовне

Показати ще

"Принагідно нагадаю, що також для учнів 1-11 класів встановлено безкоштовний проїзд в трамваях та тролейбусах. Не забувайте про учнівський квиток, який слід показати контролеру", - додав Олександр Сенкевич.

Громадський транспорт. Фото: скрін youtube

В той самий час приватні перевізники встановили для школярів спеціальний "пільговий" тариф. Діти віком від 6 до 14 років можуть проїхати у маршрутках за 7 гривень.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, що громадський транспорт подорожчає на 5 гривень: коли запровадять нові тарифи.

Також наш портал інформував, у маршрутку та трамвай пустять без грошей: українці зможуть безкоштовно користуватися громадським транспортом майже рік.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, економічно обґрунтований тариф на громадський транспорт: де в Україні подорожчає проїзд.