Близько 1200 жителів Кременчука вже подали позови до суду на "Полтаватеплоенерго" через невідповідність тарифів на тепло та гарячу воду. Усі необхідні бланки позовних заяв та документи для звернення до суду можна знайти на офіційному сайті Кременчуцької міської ради.

Про це повідомив віцемер Кременчука Дмитро Кравченко під час особистого прийому. Зокрема, він порадив пенсіонерці, яка звернулася до нього з питанням щодо субсидії, також подати позов на "Полтаватеплоенерго".

"Полтаватеплоенерго" / фото

Якщо у вас виникли питання щодо правильного оформлення позову, можна звернутися за консультацією до юридичного департаменту виконкому Кременчуцької міської ради. Для цього слід зайти на сайт міської ради, де у рубриці "Популярне" є всі необхідні документи.

Суд / фото: Facebook

Популярні новини зараз

Нові правила субсидій: хто залишиться без допомоги

Виплати скасують, а ви і не знатимете: хто з українців може не дочекатися соціальної допомоги у жовтні

Школярів чекають масштабні перевірки: запитуватимуть не про вивчений матеріал

По 3600 грн щомісяця виплачуватимуть пенсіонерам: хто може отримати гроші

Показати ще

Кременчужани висловлюють велике обурення та запитують владу, спершу вона допомагає подати позови на Полтаватеплоенерго, але що ж буде далі. Окрім того, вже є рішення Верховного Суду у справі проти компанії, де "Полтаватеплоенерго" зобов'язали провести перерахунок вартості послуг за тарифами, що діяли до 24 лютого 2022 року.

Тож, якщо ви вважаєте, що тарифи завищені, можете скористатися підтримкою міської влади та подати позов до суду, як це зробили вже майже 1200 жителів міста.

Раніше ми повідомляли, комунальників змусять повернути гроші, атрифи підвищували не законно, діло дійшло до суду.

Тарифи на тепло можуть знизити, для деяких українців можуть перерахувати тарифи на централізоване опалення- більш детально на Знай.ua.

Нагадаємо, українцям повернуть гроші за переплачені за тепло та воду гроші.