Для всіх наших дорогих та шанованих читачів, які цікавляться погодними умовами, є важлива інформація. Так, українцям показали прогноз погоди на другі вихідні осені – з 14 по 15 вересня.

Зазвичай, у багатьох у такий час раніше завершувався "оксамитовий" сезон відпусток, і настав час повертатися додому з відпустки. Однак і 2024 року вересень виявився дуже теплим для українців.

Прогноз на вихідні зробили синоптики "Укргідрометцентру", давайте дізнаємося, яка буде у ці дні погода.

Погода, хмари / фото: Pinterest

За інформацією синоптиків, більшу частину України у вихідні, 14 та 15 вересня, накриють дощі. Денна температура становитиме +26...+28 градусів.

Популярні новини зараз

"Ощадбанк" оголосив про зміни: які послуги подорожчають з жовтня

Будуть "чорні" дні та обстріли: тарологиня розповіла про долю українських міст

З 1 жовтня платіжки за світло зміняться

Пенсіонери з картками ПриватБанку можуть залишитись без грошей: у чому проблема

Показати ще

Погода на 14 вересня, скріншот: meteo.gov.ua

Вночі стовпчики термометрів не підніматимуться вище +18. Прогноз на вихідні зробили синоптики Укргідрометцентру.

Субота для більшості регіонів нашої держави буде дощовою. Опади прогнозуються і вдень, і вночі.

Погода на 15 вересня, скріншот: meteo.gov.ua

Так, у західних регіонах України вдень дощ буде помірним, а вночі очікуються значні опади. На півночі та у центрі держави, а також Миколаївській та Одеській областях синоптики 14 вересня прогнозують короткочасні дощі. У Харківській, Дніпропетровській, Запорізькій, Донецькій та Луганській областях – без опадів.

Денна температура у суботу переважно триматиметься на рівні +26...+28, холодніша буде у західній частині країни, там очікується +19...+21, у Львівській, Івано-Франківській, Тернопільській областях - до +16... +18, а на Закарпатті похолодає до +13...+15 градусів.

Середня нічна температура прогнозується на рівні +18...+16, на заході – на кілька градусів прохолодніше, а на півдні до +21...+18.

Неділя, 15 вересня, принесе дощі у центральні, південні та західні регіони, опади на заході та на Одещині прогнозуються помірні, у центрі країни – переважно короткочасні.

Температура вдень коливатиметься від +16...+18 на заході (+16...+15 у Закарпатській області) до +20...+22 на Одещині та +26...+28 на території решти країни, окрім сходу, де буде приблизно на 1 градус тепліше.

Нічна температура також буде нерівномірною: від +11...+9 на заході до +18...+16 на півночі та в центрі, а також до +20...+18 та +21...+19 на півдні та на сході.

Нагадаємо, вартість зростає, невідомо, що буде до Нового року: в Україні злітають ціни на популярний продукт.

Раніше повідомлялося, стилісти оголосили осінь без підборів: дербі, леопардові чоботи та байкерські черевики у тренді.

Також, холод настає: опубліковано детальний прогноз погоди на зиму в Україні.