Українці почали помічати дивацтва з платіжками за блакитне паливо. Відповідна скарга з'явилася у коментарях на офіційній facebook-сторінці компанії "Нафтогаз".

Споживач звернувся до "Нафтогазу" зі скаргою, що передані показники лічильника ігноруються і платіжки надходять із зовсім іншими нарахуваннями. Він припустив, що показники просто "накручують".

Платіжка за газ. Фото: скрін youtube

"Нафтогаз накручує показники. Передано одні показання, платіжка приходить за іншими", - написав українець.

Фахівці "Нафтогазу" поспішили розвіяти сумніви клієнта та запевнили, що компанія не має відношення до помилкових нарахувань, адже складає платіжки на підставі даних від облгазу.

Популярні новини зараз

В Україні оновили правила для виїзду за кордон

В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги

Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії

60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину

Показати ще

"Нафтогаз". Фото: скрін youtube

"Розрахунок суми до оплати за постачання газу проводиться виключно на основі даних від Облгазу. У випадку, якщо за Вашим особовим рахунком здійснено некоректні нарахування об'єму, рекомендуємо Вам звернутись для корегування об'єму до найближчого до Вас центрального офісу або регіональної дільниці Вашого оператора ГРМ", - відзначили у компанії.

Жалоба на "Нафтогаз". Фото: скрин facebook.com/NaftogazGasSupply

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, "Раніше знижка була, а тепер ні": клієнтка "Нафтогаз" скаржиться, що умови виконала, але обіцяного бонусу не отримала.

Також наш портал інформував, "У мене 0, а нарахували 100 грн": "Нафтогаз" малює зайві куби, незважаючи на те, що українці вчасно передають показники.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, "Щоб платити за фактичне споживання": "Нафтогаз" попередив усіх споживачів.