Один із найбільших українських банків "Monobank", який відомий своїм додатком для сучасних смартфонів, продовжує подавати неприємні "сюрпризи" своїм клієнтам.

Цього разу українець зауважив, що з його кредитної картки почали пропадати гроші. Найдивніше в його історії те, що гроші знімалися в іноземній валюті таких держав, як Індія, В'єтнам і навіть Австралія.

Про це стало відомо завдяки новому повідомленню незадоволеного клієнта Monobank на порталі Minfin, у розділі для відгуків.

Monobank. Фото скріншот з Youtube

"Маю картку монобанку з кредитним лімітом у 40 тис. грн. Карта віртуальна, фізичну не отримував. Користуюся їй вкрай рідко. Учора зайшов у додаток і виявив, що з кредитного ліміту було списано за різними дрібними транзакціями за два дні близько 34 тис грн.

Популярні новини зараз

Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40%

Російські військові прямо під час евакуації розстрілюють мирних жителів у Вовчанську

Українських водіїв внесуть до Реєстру військовозобов'язаних: чого чекати з червня 2024 року

В Україні впроваджують новий спосіб оплати за тепло: що тепер робитимемо

Показати ще

Валюти списання різні. Серед них австралійські долари, індійські рупії, філіппінські песо, в'єтнамські донги, долари США та ще чогось немає.

Списання дрібними сумами в основному хоча є кілька транзакцій по 200 юсд на Фейсбуці. Про що я відразу ж повідомив на підтримку банку через месенджер в телеграм.

Вони начебто взяли до відома, але при цьому безапеляційно мені заявили, що всі ці списані шахрайським шляхом гроші вважатимуться моїм боргом за яким вони нараховуватимуть відсотки.

Я взагалі вперше стикаюся із подібним ставленням. Хотілося б дізнатися, що із цього приводу говорить судова практика. Оскільки я платити по чужих рахунках не буду", — поділився своєю неприємною історією незадоволений клієнт Monobank.

Відгук невдоволеного клієнта "Monobank", скріншот: Minfin

Нагадаємо, знову треба звикати до готівки? Чи зможуть українці зняти гроші під час блекауту.

Як повідомлялося, "Як з ними боротися?": клієнтка "ПриватБанку" стверджує, що рахунок з 13400 грн не розблокують, а в банку ніяк не реагують.

Також, стосується всіх: чому банки можуть блокувати карти.