На Закарпатті попри локдаун ресторан мера одного з міст все одно приймає відвідувачів.

Детальніше про це розповідає видання "Zak Insider".

З 8 по 24 січня в Україні ввели жорсткий карантин, який обмежує роботу більшості закладів (у тому числі і закладів громадського харчування). І хоч обмеження Кабміну можна оцінювати по-різному, правила залишаються однаковими для всіх.

Втім, це ніяк не вплинуло на рішення мера Мукачева Андрія Балога, який не закрив свій ресторан у зазначений день. Йдеться про заклад Eventum Hall, розташований на вулиці Автомобілістів, 13 в Мукачеві.

8 січня в ресторані пройшло святкування Дня народження, підтвердженням чого стали історії в соціальних мережах гостей заходу. Більш того, це була не одноразова акція: ресторан продовжує працювати і далі, приймаючи замовлення на інші дні локдауну.

Популярні новини зараз

Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам

Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Показати ще

Історії в Facebook / скріншот

Виходячи з фотографій в соціальних мережах, на святкуванні були ті люди, які раніше називали мера Сергія Балогу і його дружину кумами.

Пост Олега Бабича в Facebook / скріншот

Комічність ситуації також лежить в тому, що під час перших весняних обмежень в Україні, саме Муніципальна варта мера стояла на шляху в будівельний гіпермаркет "Епіцентр", встановлюючи обмежувачі руху. Тільки цього разу варта, чомусь, не поспішати вриватися з рейдом в ресторан свого власника.

Нагадаємо, що українці масово кинулися в Буковель під час локдауну: "можна постояти в кілометровій черзі".

Як повідомляв портал Знай.иа, кияни масово вийшли на вулиці після початку локдауну.

Також Знай.иа писав, що на період різдвяних свят "Укрзалізниця" запустить 19 додаткових поїздів, незважаючи на епідемію коронавірусу.