Через теплу і багату на рясні дощі зиму на Закарпатті цілий мікрорайон пішов під воду. Неподалік Ужгорода місцева річка Уж вийшла з берегів.

Відео, зроблене місцевими мешканцями, публікує uzhgorod.net.ua.

Зазначається, що найбільше постраждав мікрорайон Підлипники, який тепер належить до Оноківців. На місце події викликали рятувальників, які відкачують воду.

Варто сказати, що рівень води в річці Уж піднявся ще 31 грудня, і в районі Боздорського парку утворилися заплави. Очевидці розповідають у соціальних мережах, що течія несе величезні пласти сміття. Люди припускають, що це може викликати невдоволення з боку урядів Угорщини та Словаччини.

Тим часом туристка з Києва серйозно травмувала хребет під час походу в українських Карпатах. 36-річна туристка впала і травмувала хребет, тому їй знадобилася допомога рятувальників. О 20:00 жінку у стані середньої важкості передали медикам.

Популярні новини зараз

Якщо не хочете плакати через платіжки: споживачам електроенергії дали час до 3 травня

Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити

Показати ще

До слова, синоптики обіцяють аномально теплу погоду на Новий рік. Непростий 2020 рік вирішив не залишати українців без свого останнього "підлого" подарунку і замість снігу принесе справжню весну. Так, за прогнозами синоптиків, на Новий рік погода в Україні буде теплою – стовпчик термометра не опуститься нижче нуля. Українців полюють рясні дощі, які чергуватимуться з мокрим снігом.