Печінковий пеньок - ще один варіант зробити новорічний стіл небанальним, замінивши звичайний печінковий торт, який робиться із року в рік.

Новим рецептом на порталі "Пательня" поділилася Ольга Лазарєва.

Інгредієнти

  • Для коржів:
  • яловича печінка - 0,5 кг,
  • яйця - 5 шт.,
  • молоко - 0,5 л,
  • цибуля - 2 шт.,
  • борошно - 5 ст. ложок,
  • сіль.
  • Для змащення коржів:
  • майонез - 200 г,
  • цибуля - 1 шт.,
  • морква - 1 шт.,
  • часник - 3 зубчики,
  • сіль.
  • Для оздоблення:
  • зелень;
  • варене яйце4
  • солоний огірок;
  • морква;
  • печінковий паштет.

Приготування:

  1. Печінку, яйця, молоко, цибулю і борошно збити у блендері до однорідної маси. Посмажити млинці.
  2. Окремо обсмажити подрібнену цибулю та терту моркву. Змішати давлений часник та майонез.
  3. Викласти млинці стопкою, обмазуючи кожен майонезом та засмажкою.
  4. Обмазати печінковим паштетом пеньок, який у нас вийшов.
  5. З кропу зробити травичку, з яєчного білка та солоного огірка - гриби, з морквини - квіти.
  6. Зверху посипте пеньон тертим жовтком. Поставте в холодильник на годину. Смачного!

Нагадаємо, рецепт "равлики" з картоплею: руки самі потягнуться до цієї випічки

Як повідомляв портал "Знай.uа", яскраві салатні кульки на Новий Рік: найпростіші продукти стануть гідною закускою

Популярні новини зараз

Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися

Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах

Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево

Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати

Показати ще

Також, "Знай.uа" писав, ароматна ковбаска з картоплі з часником-досить переплачувати за магазинну