87-річна мешканка Києва Галина Горяна винайшла власну методику довголіття і активно ділиться нею з іншими.

В сюжеті UA: Перший жінка розповідає, що ніякого секрету, про який не знає людство, немає. Все старо, як світ: здоровий спосіб життя, спорт і оптимізм - золоті правила довгого і насиченого життя.

"Мені 87 років, дивіться, я можу бути здоровою і ви можете теж",- каже Галина. Що ж, дивлячись на неї, сумнівів в цих словах не виникає. Пенсіонерка дійсно виглядає відмінно і випромінює неймовірний оптимізм.

А на Тернопільщині живе 87-річна Ганна Величко. Жінка відома своєю любов'ю до прогулянок босоніж. У своєму похилому віці вона гуляє без взуття з ранньої весни до пізньої осені і дуже не любить взуття. "Ходжу, поки сніг не випаде, а коли холодно, беру валянки", - каже Анна.

Нагадаємо, Знай писав, що мешканка Чернівецької області Марія Ватаман відзначила столітній ювілей-старенька чекала святкування з родиною, проте настрій дещо зіпсувалаа.

Популярні новини зараз

Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило

Сім'ї отримають по 5000 гривень: хто у списку

"Війна на території росії": відомий астролог назвав час, коли Україна відчує мир

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Показати ще

Також Знай писав, що на Хмельниччині жінка відзначила столітній ювілей. До неї в гості прийшли всі діти, онуки і правнуки, а також завітали місцеві чиновники, щоб привітати з такою круглою датою.

Нещодавно Знай передавав, що Львівська довгожителька Анастасія Ксьондз відзначила свої 103-й день народження.