У мережі розповіли рецепт незвичайного печінкового торта. Куряча печінка і гриби роблять смак нереальним.

Таким чином, для цього вам знадобляться наступні інгредієнти:

  • 600 г курячої печінки;
  • 150 мл молока;
  • 400 г свіжих або заморожених печериць;
  • 1 яйце;
  • 3 ложки борошна;
  • 200 г твердого сиру;
  • 5 ложок рослинного масла;
  • 2 цибулі;
  • 9 ложок майонезу;
  • 2 чайних ложки солі, а перець за смаком.

    Оригінальний печінковий торт, фото: скріншот з відео

Спочатку вам потрібно ретельно промити і очистити печінку. Нарізати її треба невеликими шматками, і помістити в блендер. Туди додати молоко, яйце, борошно, половину чайної ложки солі і перцю. Всю суміш перемішати в блендері.

Потім розігрійте масло на сковорідці, і обсмажте печінкові млинці.
На окремій сковороді посмажте цибулю, додайте туди гриби. Зазвичай /той процес займає 8-10 хвилин.

Популярні новини зараз

Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення

"Тварі ви, ви не люди": обленерго довело пенсіонера до смерті через вимогу стояти в чергах

За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям

Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути

Показати ще

У невеликій ємності змішати потрібно майонез і часник.

Практично готовий, залишилося скласти ваш торт.

Печінковий корж кладемо на тарілку, змащуємо майонезом, і зверху кладемо цибулю з грибами. Накриваєте другим коржем, і змащуєте знову майонезом, далі посипте сиром. Все це повторюєте, поки не закінчаться коржі.

Нагадавши, Знай писав, що оселедець можна засолити в банку з морквою і цибулею. Цей рецепт прийшов з Голландії, де рибу солили в свіжому вигляді. Риба набуває ніжний і солодкуватий смак і незвичайний аромат.

Також Знай, що океанічний оселедець-це фантастично корисна риба. Вона містить величезну кількість омега - 3 жирних кислот і вітамінів, які корисні для вашого здоров'я. Цю рибу потрібно правильно вибирати, щоб отримати максимум корисних речовин.

Нещодавно Знай, що почитати оселедець дуже легко, потрібно лише знати секрет. Спочатку підготуйте обробну дошку, гострий ніж і ємність, в яку ви будете відкладати ікру або молоки. а далі потрібно слідувати інструкції.