У Мукачеві школяр на уроці фізкультури травмував кінцівки й переламав хребта.

Це сталося в ліцеї Мукачево. Про інцидент з п'ятикласником місцеві почали писати в соцмережах. Жителі звинувачували вчителя, бо він не надав дитині першої медичної допомоги.

Чоловік відправив хлопчика з травмами до шкільного медичного пункту. Учня одразу відвезли до лікарні і прооперували. Зараз він у лікарні та потребує тривалої реабілітації.

Лише після розголосу на трагедію звернули увагу в Управлінні освіти, молоді та спорту. Там переконують, що то був нещасний випадок. Школяр нібито проігнорував вказівки вчителя і це призвело до лиха.

Раніше портал Знай.uа писав про те, що у Дніпрі однорічний малюк втратив свідомість і перестав дихати, перехожі кинулися на допомогу: "Відкачали мою крихітку" Молода мама гуляла з дитиною на вулиці розповіла про те, що в парку її однорічний малюк впав і вдарився головою. Хлопчик втратив свідомість і перестав дихати.

Популярні новини зараз

Більше не видурять гроші: як перевірити, що сайт, банківська картка чи мобільний номер є шахрайськими

Європі пророкують "пекельну" спеку: що чекає на Україну

Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф

Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії

Показати ще

Також портал Знай.uа писав, що на Хмельниччині мати жорстоко побила 4-річну дівчинку - лікарі борються за життя дитини. З одного з сіл Хмельницького району в реанімацію доставили дівчинку без свідомості з великою кількістю тілесних ушкоджень.

Також портал Знай.uа писав, що моторошна ДТП на Київщині залишила сиротами двох янголят: "Маму не врятували" У неділю ввечері, 11 жовтня, в Макарівському районі (Київська область) на 27 кілометрі трасі Київ-Чоп сталася моторошна дорожньо-транспортна пригода.