В Берегові 22 вересня, на площі Ференца Ракоці, неподалік пошти та біля магазину "Меблі", розпочав свою благодійну діяльність намет Берегівського громадського центру "Кожен Може Допомогти". Про це розповів Beregovo.today.

Можна віддати хороші, придатні речі (одяг, взуття та іграшки), або ж, навпаки, придбати щось. Всі гроші від акції підуть на подарунки дітям загиблих учасників АТО/ООС до Дня св. Миколая, як це робиться регулярно з 2015 року. Можна також просто зробити посильний грошовий внесок.

Окрім грошових внесків, допомогти у зборі коштів можна, якщо віднести вторинну сировину (склотару, ПЕТ-пляшки та макулатуру) та кинути її у спеціальні віконця у паркані "Кольорового Острівця" на вулиці Есе Томаша, біля автобусної зупинки.

«Кольоровий Острівець», це соціально-екологічний проект берегівських волонтерів, які поєднали благочинну діяльність із природозахисною. З літа 2016 року на базі Берегівського Громадського Центру "Кожен може допомогти" почав діяти благочинний пункт прийому макулатури та склотари. Благочинний, адже за здану вторинну сировину бажаючі не отримують грошей, натомість виручка за ці матеріали йде на благі справі.

Даний пункт здачі вторинної сировини, створений для зручності здачі вторсировини (скло, папір, ПЕТ-пляшка). Кожен бажаючий будь-коли може принести і здати відсортоване.

Популярні новини зараз

Запитай у дружини або мами: які документи потрібні українським чоловікам для оновлення даних у ТЦК

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар"

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Показати ще

«Кольоровий Острівець»

Всі вилучені від продажу кошти будуть перераховані Берегівському громадському центру «Кожен може допомогти» і будуть направлятись на благодійність, на соціальні проекти міста та інші благодійні програми.

Нагадаємо, що Угорщина передала охопленому пандемією Закарпаттю апарати ШВЛ: "Боріться!"

Як повідомляв портал Знай.uа, оновлена програма "Пакунок малюка": які труднощі постали перед українськими батьками.

Також портал Знай.uа писав, що киянам подарують нового гіганта, Бориспіль і Жуляни посунуться: "До 2025 року"