110 мікроавтобусів з пасажирами стоять у черзі на контрольно-пропускному пункті "Тиса" на Закарпатті. Також у черзі стоять і 20 легкових автомобілів. Про це повідомила прес-секретар Чопського загону Олена Трачук, пише "Закарпаття онлайн".

Вона зазначила, що черги стали накопичуватися з українського боку ще тиждень тому. Тоді збільшилася кількість бажаючих перетнути кордон. Як з'ясувалося, на контрольно-пропускному пункті люди стоять вже дві доби. Одна з пасажирок розповіла, що ніхто нічого не знає і не говорить. Жінка також зазначила, що їде до Італії і вже два дні перебуває в автобусі.

Також житель Волині розповів, що стоїть у черзі з вечора 13 серпня. Чоловік зазначив, що за чутками черга просувається дуже повільно через сувору перевірку документів. Він зазначив, що пропускають по 10 машин за 2 години.

Олена Трачук у свою чергу розповіла, що Угорщина ввела більш жорсткі правила для перетину кордону для українців і громадян інших країн, які в'їжджають на територію країни або їдуть транзитом. Угорські правоохоронці прикордонники уважно вивчають паспорти в'їжджаючих людей, а також документи, що підтверджують можливість перебування на території країни.

Нагадавши, Знай писав, що на КПП "Лежанка" також скупчилися довгі черги. Прикордонники пропускають повільно, черги розтягнулися на кілька кілометрів.

Популярні новини зараз

Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей

ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами

Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот

Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію

Показати ще

Також Знай повідомляв, що 9 серпня на адміністративному кордоні з окупованим Кримом утворилися численні черги з бажаючих покинути півострів через рішення Кабміну.

Нещодавно Знай передавав, що на кордонах Західної України знову гігантські черги, сотні людей розтягнулися на кілометри щоб потрапити до Польщі.