11 серпня до поліції надійшла заява про крадіжку алкогольних напоїв з магазину в Берегові. Поліцейські на місці події встановили, що охоронець закладу припинив неправомірні дії покупця, який не розрахувався і намагався непомітно винести з магазину товар.

З’ясувалося, що до кишені чоловік приховав пляшку дороговартісного віскі. Це помітив охоронець, який зупинив крадія та викликала поліцію.

Поліція встановила, що до крадіжки причетний 37-річний житель міста Берегово. Як з’ясувалося, берегівчанин вже кілька разів виносив віскі з магазину, не розрахувавшись за дорогий товар.

Попередні рази чоловік заходив до магазину, брав пляшку віскі та виходив, непомітно приховуючи неоплачений товар у кишені. Про це, зокрема, свідчать записи на відеокамерах магазину.

За фактом крадіжки поліція відкрила кримінальне провадження за статтею 185 Кримінального кодексу України.

Популярні новини зараз

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися

Навіть терти не доведеться: як почистити килим копійчаними засобами

Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево

Показати ще

Як і нформує відділ комунікації поліції Закарпатської області, у справі триває досудове розслідування, під час якого поліцейські встановлять усі обставини інциденту.

Раніше портал «Знай.uа» писав про те, що На Буковині дворічний малюк підняв на вуха копів і односельців - "Пішов гуляти в ліс"

Також портал «Знай.uа» писав, що У Києві спіймали серійного викрадача автівок - "приробив колеса" двом десяткам крихіток

Також портал «Знай.uа» писав, що На українських пляжах орудують цілі банди злочинців: тримайте речі міцніше