В Ужгороді люди вийшли на вулиці: там влада міста незаконно “віджали” частина будинку, який належав мешканцям. Під стінами суду жителі міста зібралися на мітинг, щоб відстояти свої права. Про це повідомляє видання zakarpattya.net.ua.

Вчора, 15-го липня члени ОСББ “Керчинское-Ужгород”, яке було створено в 2016 році вийшли з плакатами “Руки геть від власності ОСББ!”, “Не кради у наших дітей!!”, “СТОП рейдерам у владі!!!”. Швидше за все ці гасла були адресовані поточному голові міста Б. Андріїву.

Пікет під ужгородським судом: люди не хочуть віддавати свої приміщення

Предметом суперечок стали кілька підвальних приміщень, в яких розміщувалися гуртки для дітей з малювання та уроків іноземної мови. Як повідомляють мешканці, ці території давно належали їм, до того моменту, поки в 2019-му році Департамент міського господарства в особі громадянина Бабидорича Ст., всупереч законодавству реєструє за міською радою право власності на ці підвальні приміщення.

Люди впевнені: це нахабний рейдерське захоплення! За їх словами, це не перший випадок, коли в місті намагаються “віджати” приміщення: Департамент міського господарства вже провернув таку аферу з мешканцями ОСББ по вулиці Добролюбова, передавши приміщення ТОВ “НАШ ДОБРОБУТ”.

Популярні новини зараз

Сім'ї отримають по 5000 гривень: хто у списку

Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться

Показати ще

До речі, це та ж контора, яка зараз значиться орендатором у незаконно виданих документах. На даний момент суддею Ст. Бедьо було накладено арешт на приміщення, тому що їх уже кілька разів намагалися продати чиновники міської ради.

Нагадаємо, топ-менеджер УЗ Андрій Мірошников, компаньйон скандального Веприцького, терміново шукає нового покровителя

Як повідомляв Знай.uа, скандальний прокурор Закарпаття "втік" від переатестації до Венедиктової

Також Знай.uа писав, що Ніцой на все горло кричить про поліцейського "свавілля" на українських землях: "Вийшли збирати врожай, налетіли"