Одразу варто нагадати нашим читачам, що в Україні продовжується дія військового стану, а також відбуваються заходи щодо загальної мобілізації. Виявилося, що проблеми із розсилкою повісток виникли через тих, хто не оновив дані.

Збої з розсилкою повісток, які приходять навіть тим, хто одержав відстрочку від мобілізації, пов'язані з тим, що військовозобов'язані оновлювали дані через систему "Резерв+" і за необхідності не з'являлися особисто у ТЦК.

Повістка поштою. Фото: скрін youtube

Про це стало відомо завдяки інформації від заступника начальника Київського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки Юрія Ватрича, яку він озвучив в ефірі одного із телеканалів.

За його словами, відправлення повісток через "Укрпошту" було запроваджено тоді, коли почала функціонувати нова система "Резерв+".

Популярні новини зараз

Школярів переведуть на новий формат: навчатися класами більше не будуть

В Україні створять аналог ТЦК: черг у військкоматі більше не буде

Зима, якої ми не чекали: антициклон приготував шокуючі сюрпризи

Літні українці загнані в глухий кут: у Мінсоцполітики анонсували перерахунок "старих" пенсій

Показати ще

Резерв+. Фото: скрін youtube

“Чому пішов збій, тому що в “Резерв+” люди оновилися, але ті, хто особисто не прибував до ТЦК, а у багатьох було посилання – прибути до ТЦК для оновлення даних, саме тому система не визначила категорію громадянина про проходження військової служби мобілізації. Людина не прибула, не надала певних довідок, документів, які дають право на відстрочку або бронювання, і в результаті так і вийшло”, — зазначив Юрій Ватрич.

Нагадаємо, Олена Крамаренко, Запаморочення: Війна завдала збитків навколишньому середовищу на трильйони гривень.

Раніше повідомлялося, автори статті про неякісні консерви для армії спотворили висновки державного НДІ, – експерт.

Також, ДОТ напівтаємно віддав мільярди гривень сумнівним постачальникам їжі для ЗСУ: подробиці.