Деякі українці зможуть отримати відчутну грошову допомогу від держави. Для цього Кабмін ухвалив рішення залучити додаткові кошти з інших бюджетних програм. Про це йдеться на facebook-сторінці Мінреінтеграції.

Уряд перенаправив на виплату грошової допомоги для деяких українців 18 мільйонів гривень. Ідеться про громадян, які були звільнені з російського полону, а також сім'ям тих, хто ще перебуває в полоні.

Українці. Фото: скрін youtube

"На своєму засіданні 1 грудня Кабмін ухвалив рішення про перерозподіл 18 мільйонів гривень із бюджету Мінреінтеграції на 2023 рік. Ці кошти будуть перенаправлені з інших бюджетних програм Міністерства на виплати грошової держдопомоги звільненим із полону та сім’ям полонених", - йдеться у повідомленні відомства.

Виплати. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз

Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня

Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти

Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи

Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру

Показати ще

У Мінреінтеграції зазначили, що на кошти, які додатково були виділені з бюджету, планують здійснити 180 виплат. Звільнені з полону чи рідні тих, хто ще у полоні отримає фінансову допомогу у розмірі 100 тисяч гривень.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, головне подати документи до 10 грудня: українці можуть отримати одноразову грошову виплату.

Також наш портал інформував, над бідними пенсіонерами зжаляться: у 2024 році буде додаткова підтримка.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, 86 тисяч на всю сім'ю: в Україні відкрили прийом заявок на отримання фінансової підтримки.