Повномасштабна війна триває вже майже два роки. Почалася друга зима протягом цього періоду, новий опалювальний сезон та черговий проміжок часу, який можна назвати одним із найскладніших за весь час Незалежності.

Росіяни хочуть нас зламати як фізично, так морально та психологічно. Вони використовують багато грошей. Наше завдання вистояти та продовжувати допомагати воїнам ЗСУ. Наразі стало відомо, що 1 грудня стартує прийом заявок на участь у програмі "Помічник ветерана" на наступний рік.

ЗСУ, фото: Facebook

Про це повідомляє урядовий портал з посиланням на Міністерство у справах ветеранів.

2024 року проект буде масштабований на всю Україну. Загалом планують підготувати до 15 тисяч помічників ветеранів, які за принципом "рівно-рівному" будуть надавати підтримку демобілізованим бійцям у реінтеграції у громадянське життя.

Популярні новини зараз

Упустив Дантес і впіймав Кацурін: найвідвертіші і не зовсім чесні фото Наді Дорофєєвої

Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку

Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма

Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати

Показати ще

Наразі програма проходить пілотне випробування у 10 регіонах. А учасниками є як колишні військові та члени їхніх сімей, так і волонтери, які проходять спеціальне навчання.

Щоб стати помічником ветерана, необхідно заповнити анкету на спеціальному сайті. Усі заявки, подані з 1 грудня 2023 року, будуть розглядатися з 1 січня наступного року у зв'язку з масштабуванням програми на всю країну.

Воїн ЗСУ, фото: Facebook

Ця ініціатива є частиною стратегічного проекту допомоги українським військовим у переході від фронту до мирного життя у територіальних громадах.

Нагадаємо, з 1 грудня почнеться тотальна перевірка документів

Як повідомляв "Знай.uа", у військових під Києвом відбирали їжу, щоб продавати в супермаркетах

Знай.ua писав, допомогу з демобілізацією за $7 тисяч: в Україні засудять начальника управління ССБ за "бізнес-схему"