В осінньо-зимовий час ми часто вживаємо у їжу капусту. Однак ми звикли в основному до білокачанної та пекінської. І чомусь забуваємо про синю, чи як її ще називають червоною. Вона містить більше корисних вітамінів і оксидантів, ніж біла.
Готувати з неї можна і голубці, і стейки, однак ми з вами зупинимося на вітамінному салаті.
Ним поділилась фудблогерка diali_cooking на своїй сторінці в Instagram.
Нам потрібно:
Ухилятися стане неможливо: мобілізація вийде на новий рівень
ТЦК не матиме претензій: кому з українців дозволять оформити відстрочку з-за кордону
Нечесна індексація: чому пенсіонери отримують менше, ніж повинні
Вдарять морози й нічні, й денні: синоптики розповіли, коли в Україну прийде похолодання
•червона капуста 1 шт.
•консервована кукурудза
•зелень петрушки
•часник 1 зуб.
•майонез
•спеції за смаком
Спосіб приготування:
Капусту дуже тонко нарізаємо,солимо і злегка віджимаємо.
Додаємо кукурудзу,нарізану петрушку,часник,майонез і добре перемішуємо.
Смачного!
Нагадаємо, портал Знай інформував, все ідеальне - просте: рецепт пишного бабусиного пирога "Таємничка", на який збігаються сусіди
Раніше на порталі Знай повідомлялося, картопляна запіканка з фаршем та сиром: ідеально підійде для сімейної вечері
Також, наш портал інформував, рецепт ароматної грибної ікри на зиму, яку можна приготувати будь-якої миті: ви будете в захваті