В осінньо-зимовий час ми часто вживаємо у їжу капусту. Однак ми звикли в основному до білокачанної та пекінської. І чомусь забуваємо про синю, чи як її ще називають червоною. Вона містить більше корисних вітамінів і оксидантів, ніж біла.
Готувати з неї можна і голубці, і стейки, однак ми з вами зупинимося на вітамінному салаті.
Ним поділилась фудблогерка diali_cooking на своїй сторінці в Instagram.
Нам потрібно:
Катастрофа неминуча: вчені попередили про нову загрозу для Землі
У школах заборонили улюблені смаколики дітей: нові правила харчування
Українців залишать без пенсій та соцвиплат: попередження ПФУ
Виплачують лише частину грошей: ПФУ занижує українцям пенсії – з чим це пов'язано
•червона капуста 1 шт.
•консервована кукурудза
•зелень петрушки
•часник 1 зуб.
•майонез
•спеції за смаком
Спосіб приготування:
Капусту дуже тонко нарізаємо,солимо і злегка віджимаємо.
Додаємо кукурудзу,нарізану петрушку,часник,майонез і добре перемішуємо.
Смачного!
Нагадаємо, портал Знай інформував, все ідеальне - просте: рецепт пишного бабусиного пирога "Таємничка", на який збігаються сусіди
Раніше на порталі Знай повідомлялося, картопляна запіканка з фаршем та сиром: ідеально підійде для сімейної вечері
Також, наш портал інформував, рецепт ароматної грибної ікри на зиму, яку можна приготувати будь-якої миті: ви будете в захваті