Для приготування улюблених десертів інколи потрібно витрачати купу часу. Тому, господині та господарі частіше обирають прості та швидкі рецепти.

Сьогодні ми розповімо як приготувати смачний яблучний пиріг, для якого навіть тісто замішувати не знадобиться.

Яблучний пиріг. Фото: скрін

Інгредієнти для приготування:

Борошно - 1 склянка

Популярні новини зараз

Посилення мобілізації в Україні: як позбавлятимуть прав ухилянтів

За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям

Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти

Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру

Показати ще

Цукор - 1 склянка

Яблука - 10 штук або 1,5 кг (краще брати соковиті з кислинкою)

Манна крупа - 1 склянка

Ванільний цукор - 1 пакетик

Сіль - невелика щіпка

Розпушувач - 2 ч.л.

Вершкове масло (заморожене) - 100 грамів

Процес приготування

Спочатку змішайте всі сухі інгредієнти - цукор, борошно, ванільний цукор, сіль, розпушувач та манну крупу. Ретельно перемішайте все та розділіть суміш на 4 частини. Після цього натріть на великій тертці яблука та розділіть на 3 частини.

Яблучний пиріг. Фото: скрін

Застеліть дно та боки форми для випікання пергаментом. Після цього можна приступати до формування пирога. На дно рівномірно викладіть 1 частину сухих інгредієнтів, після чого на верх покладіть 1 частину натертих яблук. Чергуйте шари, поки не закінчаться всі частини. Якщо яблука пустили сік - додайте їх в пиріг. Перед тим як поставити пиріг в духовку, натріть зверху заморожене вершкове масло.

Яблучний пиріг. Фото: скрін

Запікати потрібно протягом 50 хвилин при температурі 180 градусів до золотистої скоринки.

Нагадаємо, інформаційний портал Знай повідомляв, все ідеальне - просте: рецепт пишного бабусиного пирога "Таємничка", на який збігаються сусіди

Раніше портал Знай інформував, дивовижний смак у кожному шматочку: рецепт салату "Курочка під кайфом"

Також наш портал повідомляв, як зробити котлети соковитими та пишними: гарантовані рецепти