Майже всі українці намагаються вчасно передавати показники лічильника, як їх і просять у комунальних компаніях, проте навіть незважаючи на це, деякі з них отримують "сюрприз" - зайві куби газу.

Звичайно, ніхто не буде радий такому сюрпризу, тож незадоволений клієнт висловив все на сторінці "Нафтогазу" у соцмережі Facebook. Він стверджує, що вніс фактичні показники газового лічильника 1 числа, як того і вимагають правила.

"Був дуже здивований, коли побачив нарахування за газ. Воно побільшало на 90 куб. Це так вирішив Облгаз. Що робити?", - написав він.

Платіжка Нафтогаз. Фото: Youtube

Також клієнт нагадав, що у травні з ним відбулася схожа ситуація, і її ніяк не змогли виправити. Ймовірно, через зайві куби газу чоловікові довелося переплатити. У результаті він зробив дуже погані висновки про компанію "Нафтогаз".

Популярні новини зараз

Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40%

У темряві збираємо на ремонт? Влітку тарифи на світло для простих українців зростуть до 4,8 грн

На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю

Нові ціни на соняшникову олію, рис та сосиски: чи спорожніють гаманці

Показати ще

" Роблю висновок що ви шахраї і крадії. Робите все що завгодно для того щоб обікрасти людей під час страшної війни", - додав клієнт.

Звичайно, компанія постаралася викрутитись і запропонувала зв'язатися особисто, але думку клієнта, ймовірно, вже не змінити. "Нафтогаз" його остаточно розчарував.

Відгук про роботу Нафтогазу, скріншот

Раніше ми писали про те, що українці вимагають справедливості від "Нафтогазу": платять усі, а знижки нараховують "обраним"

Як повідомляв Знай.ua, переплата за газ: у "Нафтогазі" розповіли як повернути гроші, якщо сплатили не тому постачальнику

Також портал Знай.ua писав, що "Заплатити комунальні та ні в чому собі не відмовляти": українців не на жарт розгнівали поради "Yasno"