Скумбрія в маринаді. Така ніжна і пряна рибна закуска буде доречною і на щоденному столі, і на святковому. Результат завжди радує всю сім'ю, її хочеться їсти ще і ще.
Скумбрія одна з найпопулярніших риб в нашій країні і багатьом подобається її готувати. Таку рибку можна подавати до столу, прикрасивши кільцями свіжої цибулі, подрібненим зеленою цибулею, оливками, маслинами, кружечками лимона.
Інгредієнти
- Скумбрія - 2 шт.
- Цибулина - 1 шт.
- 300 мл. Вода
- Гвоздика - 5 шт.
- 1/3 ч. л. Перець чорний горошок
- 1/2 ч. л. Перець мелений запашний
- 1/3 ч. л. Коріандр горошок
- 2 ч. л. Сіль
- 1/2 ч. л. Цукор
- 2 ст. л. Рослинна олія
- 2,5 ст. л. Яблучний оцет
Як приготувати
Популярні новини зараз
Показати ще
Повністю замінить ТЦК: які зміни чекають мобілізацію
Мобілізацію в Україні посилять: ТЦК змусять працювати ефективніше
Надіються всі, але мало хто відчує: чого чекати від індексації пенсій у 2025 році
Податкова перевіряє українців за кордоном: що вже відомо
- Приготуємо маринад. У каструльку наливаємо 300 мл води, доводимо до кипіння і додаємо сіль, сіль, перець горошком, запашний мелений перець, коріандр, гвоздику, рослинного масла. Кип'ятимо приблизно 1 хвилину, коли трошки охолоне додаємо яблучний оцет перемішуємо і залишаємо маринад остигати.
- Цибулину очистимо і наріжемо півкільцями. Укладаємо рибу в підходящу ємність, укладаємо нарізану цибулю, заливаємо остигнула маринадом і ставимо в холодильник маринуватися на 24 години. Подробиці і деталі приготування ви можете подивитися в моєму коротенькому відео нижче.
- Приємного апетиту!
Раніше портал Знай.ua писав про те, що необхідно для смачного борщу взимку: простий рецепт заправки з капустою.
Як писав портал Знай.ua, соковита відбивна зі свинини з апетитною сирною скоринкою - пальчики оближеш.
Також портал Знай.ua писав, що взимку себе подякуйте: смачний рецепт заправки для солянок і розсольників.