Під час зустрічі з мешканцями Ужгорода діючий мер Богдан Андріїв та його депутат-забудовник Анатолій Ковальський накинулися на чоловіка, який запитав, де вони були попередні п'ять років і чому зараз підкуповують виборців.

За два тижні до місцевих виборів мер прийшов на вулицю Митна, 25, де встановив лавочку з написом "№20 Батьківщина". Мешканець будинку поцікавився, що за атракціон небаченої щедрості. У відповідь Андріїв почав кричати, і до нього на пдопомогу поспішив Ковальський: він погрожував побити чоловіка і назвав його ідіотом.

Поки між жителем і скандальним забудовником відбувалася перепалка, мер скористався моментом і втік.

Зазначимо, що Ковальський балотується від партії мера "Батьківщина". "Ось така ось агітація по-ужгородськи і повага мера до виборців", - інформує на своїй сторінці у Facebook гурт"Ужгород без Андрія".

Тим часом кандидат до Львівської обласної ради від ВО «Свобода» Йосиф Ситник публічно звинуватив чинного голову Львівської обласної ради Олександра Ганущина у підкупі виборців. За його словами Ганущин роздає гроші на ремонти у селах Бродівського району, агітуючи таким чином голосувати за нього на виборах.

Популярні новини зараз

Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію

Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини

Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило

Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики

Показати ще

Нагадаємо, що львівських чиновників спіймали на мерзенній схемі із землею-продавали гектари під прикриттям мандатів.

Як повідомляв портал Знай.uа, Львівська міська рада планує відремонтувати дорогу зі Львова до Брюховичів.

Також Знай.uа писав, що у Львівській міській раді не виключають, що пандемія коронавірусу може стати перешкодою старту будівництва заводу з переробки твердих побутових відходів у 2020 році.