Народний депутат від фракції "Голос" Олександра Устинова заявила, що українське законодавство надто "м'яке", тому охочих чоловіків незаконно втекти за кордон не зменшується. Про це вона розповіла в ефірі програми "є? Питання".

Народна обраниця зазначила, що тих, хто незаконно перетинає кордон багато, адже за це передбачено лише адміністративну відповідальність. Навіть організатори, які допомагають чоловікам виїжджати за кордон, примудряються уникнути покарання за порушення.

Олександра Устінова. Фото: facebook.com/ustinova.alexandra

Олександра Устинова запропонувала посилити відповідальність хоча б для організаторів, більшість із яких просто сплачує заставу та виходить на волю.

"Ми зараз говоримо, що можливо, хоча б для людей, які є організаторами цих злочинів. Для них потрібно заборонити, наприклад, заставу, як це робиться зараз у тяжких злочинах", - заявила нардеп.

Популярні новини зараз

Виправдання не спрацюють: ТЦК жорстко покарають чоловіків за відмову

"Спочатку їй потрібно...": відома тарологиня відповіла, чи врятує Україну жінка

До 500 грн зарахується на картку: ПриватБанк порадував клієнтів

Пенсіонери з картками ПриватБанку можуть залишитись без грошей: у чому проблема

Показати ще

Олександра Устинова із чоловіком. Фото: facebook.com/ustinova.alexandra

Цікаво, що чоловік Олександри Устінової Олексій Яцюк ще на початку повномасштабної війни виїхав за кордон.

Він мешкає в США і почувається досить непогано: вже придбав будинок на 321 кв. м, а також новенький автомобіль Mazda CX-5.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, закатав до асфальту 25 млн грн: голова Львівської ОВА побудував для свого батька дорогу за бюджетні гроші.

Також наш портал інформував, скандал з родиною Гринкевичів: корупція, гучний процес та резонансний адвокат Денис Шкаровський.

Крім того, ми писали, чому в Україні будівельні проєкти не виправдовують очікувань і де губляться мільярди.