У мережі з'явилось кумедне відео "Про закарпатських депутатів і їх нову партію". Відповідне відео, з порцією гумору з'явилось в мережі Фейсбук. Автор відео Михайло Василинець.

Йдеться про передвиборні обіцянки народних обранців нібито нової партії, яку автор із гумором називає "Брехачі Закарпаття".

"Політична сила "Брехачів закарпаття" ідуть на вибори, щоби перемогти. Девіз нашої партії "Ми крадимо, а й бо другим даємо". Другі партії так не роблять. Вони лиш для себе. У них дивіз "За ваші баблоси, ми рішаємо вопроси".

Першим кроком після нашої перемоги, що до 1 листопада 2020 року карантін вводити не будемо. І це точно ми зробимо, а далі, як Бог дасть.

Друге - покласти асфальт на кожну вулочку закарпатського села і города. На кожну польову вуличку покласти. Вобщем, покласти на всьо.", - йдеться у промові.

Популярні новини зараз

Запам'ятайте це, а краще запишіть: "Нафтогаз" дав корисні інструкції

Кому як пощастить: ПриватБанк виплатить клієнтам від 150 до 5000 грн

Тіна Кароль пішла у відрив без одягу та зі склянкою: "Я зцілюю себе"

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Показати ще

Раніше портал Знай.uа писав про місцеві вибори-2020: у ЦВК пояснили, чи можна проголосувати з паспортом в "Дія" і назвали важливу умову. Українцям пояснили, чи можна віддати голос на місцевих виборах-2020 з паспортом в "Дія"

Також портал Знай.uа писав про місцеві вибори-2020: як не "профукати" свій вибір, інструкція з голосування. Стало відомо, як правильно проголосувати на місцевих виборах.

Також портал Знай.uа писав, що голова Вінницької ОДА уник кримінального переслідування підставивши ділових партнерів по тіньовим схемам. 8 жовтня, у Вінниці співробітниками Служби Безпеки України була проведена спецоперація у ході якої затримали керівника служби автомобільних доріг у Вінницькій області Ігоря Алєксєєва.