Багато українців звернули увагу на те, що мобілізація в нашій країні начебто посилилася.

Адже представники ТЦК з 11 жовтня провели багато рейдів на концертах, у клубах, ресторанах, спортзалах... Повідомлялося, що вони також дісталися Буковеля.

ТЦК. Фото: скрін youtube

Також, 14 жовтня у своєму вечірньому зверненні Володимир Зеленський повідомив, що незабаром Північна Корея може підключитися до допомоги росії у цій війні і не лише зброєю, а й солдатами. Президент повідомив, що їхнє "впровадження" на територію України заплановано цієї осені-зими.

Звичайно, такі події буквально змушують посилювати мобілізацію і свою думку щодо цього висловив військовослужбовець ЗСУ Євген Ієвлєв в ефірі "Київ 24".

Популярні новини зараз

Можете навіть не пробувати: які послуги недоступні чоловікам без військового документа

Чому різко активізувались ТЦК: нардеп пояснив велику кількість "облав"

Ухилянтам дадуть три дні: наслідки будуть важкими

Пенсійний фонд дає три місяці: хто не встигне, втратить частину заслуженої пенсії

Показати ще

"З одного боку ми бачимо картину, що критично потрібно поповнювати та відновлювати особовий склад. На деяких напрямках катастрофічна нестача піхоти. Але яка мотивація тих людей, яких таким чином забирають? Тут головне питання до суспільства, що треба дорослішати" , - сказав Євлєв.

Він зазначив, що всі звикли, що війна десь далеко, проте, якщо не вирішити питання поповненням сил ЗСУ, "ворог скоро буде ближчим до людей".

Військові, ЗСУ / фото: скриншот Youtube

Військовий також прокоментував результати поповнення особовим складом підрозділів після ухвалення закону про мобілізацію.

"На прикладі нашого підрозділу – жодних серйозних поповнень не надходило. Є поодинокі випадки, по 2-3 особи нам відправляють у роти. Але ви розумієте, яка мотивованість цих людей, яка якість фізичної підготовки. Але я знаю, що є бригади, які сформовані були після цього закону про мобілізацію", - додав військовий.

Нагадаємо, що бронювання ретельно переглянуть ТЦК: Україною ходять масові перевірки.

Раніше ми повідомляли, що ТЦК можуть взятися за жінок: які реальні заходи в майбутньому.

Також стало відомо, що у ТЦК запропонували альтернативу тим, хто не хоче потрапити на нуль.