Для деяких українців незабаром може подорожчати проїзд маршрутками. Але водночас покращаться умови та якість перевезень, а також буде забезпечено безкоштовний проїзд для пільгових категорій.

Про зміни розповів начальник Сумської міської військової адміністрації Олексій Дрозденко у соціальній мережі Facebook.

Маршрутка. Фото: скрін youtube

Чиновник заявив, що у Сумах перевізники погодилися на виконання вимог, які мають покращити якість та умови перевезень пасажирів. Один з обов'язкових пунктів – встановлення економічно обґрунтованого тарифу на проїзд.

"Розуміючи, яким є стан транспорту, а він є незадовільним, СМВА приготувала відповідне звернення до перевізників з конкретними вимогами щодо покращення якості послуг перевезення", - зазначив чиновник.

Популярні новини зараз

Українці обомліли від нової реклами Третьої штурмової на вулицях українських міст: "Наша сім'я виглядає так"

Ухилянтам дадуть три дні: наслідки будуть важкими

211 гривень за куб: українцям готують новий тарифний "сюрприз"

Пенсійний фонд дає три місяці: хто не встигне, втратить частину заслуженої пенсії

Показати ще

Маршрутки. Фото: скрін youtube

Очікується, що перевізники мають зробити ремонт транспорту, покращити умови перевезення пасажирів увечері, а також встановити GPS-прилади та інформаційні табло на зупинках.

Крім того, буде забезпечено безкоштовний проїзд для певних соціальних категорій, серед яких учні 1-4 класів, учасники бойових дій та військовослужбовці.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, школярам встановлять нові правила проїзду у громадському транспорті: що зміниться.

Також наш портал інформував, що громадський транспорт може стати безкоштовним для всіх: українців обнадіяли новою ініціативою.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, українці можуть користуватися безкоштовним транспортом: одна з європейських країн зробила поблажку.