В Україні деякі громадяни можуть отримати повторні повістки від територіального центру комплектування, особливо якщо вони проігнорували першу. Такі повістки надсилаються для уточнення військово-облікових даних, а також для проходження повторної військово-лікарської комісії.

Як повідомляє "Еспресо", повторні повістки можуть бути надіслані військовозобов'язаним, які не з'явилися в територіальний центр комплектування після отримання першої повістки.

Повістки "Укрпошти", скріншот: YouTube

Це означає, що якщо особа не відвідала призначене місце для уточнення інформації або проходження медичного огляду, вона може отримати нову повістку.

Крім того, важливо зазначити, що відповідно до законодавства України, усі військовозобов'язані зобов'язані протягом семи днів повідомляти ТЦК про будь-які зміни у своїх облікових даних, наприклад, зміну місця проживання, зміни в сімейному стані чи інших обставинах.

Популярні новини зараз

"Полетить багато наших ракет": відома тарологиня назвала дату великого наступу України

Нові правила субсидій: хто залишиться без допомоги

570 гривень щоб не померти з голоду: пенсіонери отримають жалюгідні виплати

Ціни різко пішли вниз: вартість нерухомості стрімко падає

Показати ще

Повістка, скріншот: YouTube

Таким чином, повторні повістки можуть надходити не лише внаслідок ігнорування першої, але й для уточнення інформації про військово-облікові дані.

Нагадаємо, нардеп пригрозив чоловікам без повістки арештом майна: "Навіть і знати не буде"

Раніше ми писали про те, що 90 днів спокою: які нові правила чекають на військовозобов'язаних

Крім того, Знай.ua повідомляв, нардеп поставив крапку у питанні демобілізації