Іноді буває так, що переїжджаєш на нове місце, і не залишає відчуття, що ви не на своєму місці, або щось не так.

Або ж починають відбуватися дивні речі у вашому домі. Тоді люди звертаються по допомогу до молитов.

Свічка скорботи, фото - ctview

Існує величезна кількість святих текстів, які допоможуть захистити ваш будинок, або інше важливе для вас місце. Вони борються зі злом, а Бог стає на ваш бік.

Ця молитва призначена для освячення вашого дому.

Популярні новини зараз

Путін оголосив про масштабне збільшення чисельності армії

Увага на квитанції: українців попередили про платіжки за комуналку

Прогноз погоди на кінець вересня: коли в Україну прийдуть перші заморозки

Запас продуктів на кілька місяців: що купити в умовах війни

Показати ще

"Господи Боже, Владико Вседержителю, благослови, молимо тебе, житло це і всіх дітей Твоїх, що живуть у ньому, як і охороняються Тобою, перебувають у мирі, любові та злагоді: благослови їх, бо нехай виконують волю Твою святу, що мешкають тут до своєї старості й побачать сини синів своїх: благослови їх радощами, веселощами і достатком, як і втішають малозабезпечених: благослови їх довголіттям, бо й догоджаючи тобі, Владиці, Творцю і Спасителеві, з милості Твоєї живуть у цьому житлі і в Царстві Твоєму Небесному. уготоване всім творить накази Твої. Почуй нас, Всемилостивий, і благослови житло це і тих, хто живе у ньому: нехай завжди хвалять Тебе Бога нашого, Отця і Сина і Святого Духа, нині і повсякчас і на віки віків. Амінь."

Молитва у церкві, кадр з відео

Читати її слід у тому місці, яке ви хочете вберегти від злих сил. Головне лише – щира віра, і бажання бути почутим. Тоді вам точно допоможуть, і ви заживете в будинку спокійно.

Церква, молитва, фото: Знай.ua

Нагадаємо про церковний календар на вересень 2024 року: коли та які свята чекають віруючих.

Раніше ми повідомляли, що діти будуть під сильним захистом Господа: яку молитву повинна знати кожна мама.