Послугами мобільного оператора "Lifecell" користуються мільйони українців по всьому світу. Часто компанія радує своїх абонентів вигідними акціями та пропозиціями не лише до свят.

На офіційній сторінці оператора підказали українцям як можна отримати додаткові гроші на рахунок. В компанії зазначили, що абоненти при підключенні послуги можуть отримати кошти в сумі від 40 до 800 гривень.

Lifecell. Фото: скрін youtube

"Додаткові гроші рятують, коли на рахунку 0, а зв’язок або інші послуги потрібні от прямо зараз! Підключайте послугу та отримайте на мобільний рахунок від 40 до 800 грн саме тоді, коли вони необхідні" повідомив оператор

Додатковими коштами можна користуватися відразу після підключення, а сплатити за послуги потім. Але важливо врахувати важливу деталь.

Популярні новини зараз

Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи

Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками

Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу

Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма

Показати ще

Оплата за послугу

Перші два дні - користування послугою додаткові кошти безкоштовне. А з 3 дня, плата буде нараховуватися від 12 гривень, залежно від підключеної суми.

Lifecell. Фото: скрін youtube

Як підключити додаткові гроші

Щоб підключити необхідну послугу, наберіть наступну комбінацію цифр: *117*1#. Для того, щоб перевірити використану суму та дізнатися скільки до оплати, потрібно натиснути таку послідовність: 111*111#.

Нагадаємо, інформаційний портал Знай повідомляв, дорога техніка та щедрі подарунки раз в 6 днів: Київстар порадує українців до зимових свят

Раніше портал Знай інформував, "Ощадбанк" дав українцям шанс заощадити: кому пощастило

Також наш портал повідомляв, "Без доплат": оператор "Київстар" нарахує українцям безкоштовні хвилини, гігабайти та СМС