Тиждень безпеки дорожнього руху закарпатські патрульні відзначили здачею крові.

12 листопада закарпатські патрульні долучились до Всеукраїнської акції "Здай кров – врятуй життя!". Про це повідомила Патрульна поліція Закарпаття.

Патрульні дуже добре знають ціну життя, тому стають донорами вже багато років поспіль. Для поліцейських це вже, як обов'язок, адже кожен з них знає, як важливо вчасно прийти на допомогу.

Зараз, як ніколи, лікарні потребують донорів крові, тож патрульні закликають всіх небайдужих долучитися до акції. Кожна крапля крові важлива і може врятувати чиєсь життя.

Закарпатські патрульні стали донорами кров

Популярні новини зараз

Кому як пощастить: ПриватБанк виплатить клієнтам від 150 до 5000 грн

Українці ломляться у ТЦК перед ухваленням нового закону про мобілізацію: але добровольцями "майже не пахне"

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку

Показати ще

Закарпатські патрульні стали донорами кров

Закарпатські патрульні стали донорами кров

Закарпатські патрульні стали донорами кров

Акція проходила у рамках Тижня безпеки дорожнього руху.

Нагадаємо, в Сан-Дієго медичний вертоліт, який доставляв донорське серце, впав просто на дах лікарні. Постраждав тільки пілот, якого довелося госпіталізувати. Двоє пасажирів відбулися легкими забоями. Не було пошкоджено також і донорське серце, яке доставили вертольотом для термінової трансплантації.

Один з рятувальників дістав контейнер з серцем і передав його співробітнику лікарні. Поспішаючи в операційну, лікар необережно оступився і впав разом з донорським органом. Пізніше представник лікарні уточнив, що під час другого падіння серце теж не було пошкоджено і надійшло для пересадки реципієнту.

Раніше портал Знай.uа писав про те, що українцю пересадили серце загиблого чоловіка, львівські хірурги сотворили диво: "Дякую за життя"

Також портал Знай.uа писав, що у Дніпрі рятують малюка, який "скупався" в каструлі окропу - мама відволіклася на хвилинку.

Також портал Знай.uа писав, у кого можуть бути антитіла до Covid-19 незалежно від контакту із зараженими: результати досліджень.