В Ужгороді сталася пожежа в парку атракціонів. Про це стало відомо з відео, яке на своїй сторінці в Facebook опублікував користувач Вася Репайші.

На відео можна помітити, що в Боздоському парку в Ужгороді вирує вогонь. Пожежа почалася пізно вночі і мала досить велику площу, крім того від джерела вогню виходила велика кількість диму.

Читайте Знай в Google News!

На місце події прибули пожежники, яким вдалося успішно ліквідувати вогонь.

"У Боздоші пожар 02:20" - підписав публікацію Вася Репайши.

Популярні новини зараз

Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Показати ще

Публікація Василя Репайши: Facebook

Пізніше в Управлінні ДСНС Закарпатської області з'явилася інформація про цей інцидент.

Повідомляється, що 7 серпня о 01: 56 сталося загоряння надувних батутів в Боздоському парку. Вогонь пошкодив 2 батути розміром 100 квадратних метрів. Причина загоряння і розмір збитків встановлюються.

Для гасіння пожежі була задіяна одна одиниця протипожежної техніки 14-ї Державної пожежно-рятувальної частини міста Ужгород.

пожежа в Боздоському парку, фото: ДСНС Закарпатської області

пожежа в Боздоському парку, фото: ДСНС Закарпатської області

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у Львові спалахнув газовий трубопровід, що могло розбомбити підлогу міста. Пожежа виникла в двоповерховій виробничій цегляній будівлі, розміром 40х15 м.

Як повідомляв портал "Знай.uа", у Харкові в пер. Карпатському, 2 сталася пожежа. У приватному секторі горіла одноповерхова нежитлова будівля. У будівлі розташовувався швейний цех.

Також, "Знай.uа" писав, що у Києві тривають пожежі, влаштовані любителями палити траву. Не дивлячись на заборону подібної діяльності і сильно збільшилися штрафи за навмисний підпал трав'яного настилу і кущів, кияни продовжують труїти співгромадян їдким димом і смогом.