В Ужгороді стався випадок, від якого мороз по спині біжить. Бійцівський собака загриз шпіца на очах у людей. Хазяйка загиблої тварини заявила, що на місці її собаки могли бути діти і показала закривавлений труп тварини.

Інцидент стався в Ужгороді близько 19:00 біля магазину Альма. Стафф сидів на короткому повідку під сходами магазину. Господиня пішла в магазин, а повз у цей час йшла сім'я з дітьми і невеликим шпіцом на повідку-рулетці. Все сталося за кілька секунд. Стафф вискочив з укриття і схопив зубами шпіца. Допомогу перехожих і спроби їх розчепити зуби бійцівської собаки не допомогли. Господиня змогла дати команду, але найменший песик був вже мертвий. Все сталося на очах у дітей і дорослих.

Пост Володимира Журина Фото: скріншот

Ситуацію описала Наталія Шимон на своїй сторінці в Facebook, а потім розповів і її чоловік Володимир Журін. Вони показали фото, на яких видно наслідки і калюжі крові. Чоловік зазначив, що намагався допомогти своєму вихованцеві і вирвати його з пащі стаффа, але у нього нічого не вийшло.

Популярні новини зараз

Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити

Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі

Показати ще

Господиня великої собаки Ксенія відмовлялася чекати поліцію і вела себе агресивно. Вона взяла пса і пішла, Володимир пішов за нею, щоб розповісти поліції, де вона живе. Вона кілька разів ховалася у дворах, але перехожі підказали йому напрямок. Пізніше з поліцією їм вдалося знайти її будинку. Він зазначив, що поліцію викликати вдалося лише через годину після події. Правоохоронці приїхали і був складений протокол зі свідками події.

Пост Наталії Шимон Фото: скріншот

У свою чергу Наталія розповіла, що власниця бійцівської собаки байдуже ставилася до подій і сказала, що готова заплатити «пару гривень штрафу» за те, що її собака була без намордника. Наталія зазначила, що цій особі було плювати на стан дітей і дорослих, адже вони втратили домашнього вихованця і члена сім'ї.

Нагадаємо, Знай повідомляв, що під Києвом спіймали собчницу-злодійку, яка спускала собаку на людей.

Знай писав, що під Львовом агресивні добермани загризли цуценя.

Нещодавно Знай передавав, що під Києвом ротвейлер загриз чоловіка.