У Закарпатській області стався страшний випадок: неадекватний водій ледь не забрав у могилу життя невинних людей. Про трагедію, яку вдалося уникнути розповів у своєму особистому телеграм-каналі Віталій Глагола.

Так, за інформацією молодої людини, в Ужгороді на вулиці Собранецкой прямо поруч з відділенням лікарні чорний автомобіль марки BMW протаранив автомобіль Ford, який належав медикам і як раз в той момент виїжджав з бригадою лікарів на виклик з приймального відділення станції швидкої допомоги.

Удар був такої сили, що всі, хто знаходився в кареті швидкої допомоги постраждали, а сам автомобіль перекинувся, і тільки дивом не загорівся. В результаті ДТП отримали травми різного ступеня тяжкості 5 осіб: четверо членів бригади швидкої медичної допомоги і головний винуватець пригоди, який керував BMW.

Популярні новини зараз

Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило

Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку

"Війна на території росії": відомий астролог назвав час, коли Україна відчує мир

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Показати ще

Не повідомляється чи був водій чорної іномарки п'яний, або під дією наркотичних речовин. Також правоохоронці не повідомляють особу лихача, однак з власних джерел Віталію Глаголі стало відомо, що за кермом цілком ймовірно міг перебувати зять екс-заступника начальника УДАІ УМВС в Закарпатській області Василя Бокача.

Нагадаємо, у Львові "склеїлися" два автобуси і маршрутка, пасажири не встигли пискнути - все життя перед очима

Як повідомляв Знай.uа, у Києві дружок Порошенко та глава Roshen Москалевський збив колону велосипедистів - ЗМІ

Також Знай.uа писав, що п'яний дружок Кернеса Санін збив людей і замкнувся в шикарному Mercedes - копи "забули" скласти протокол