Державний "Ощадбанк" виплатить клієнтам 35 тисяч гривень на компенсацію комунальних послуг. Подарунок буде розіграно серед тих, хто виконає умови акції. Про це йдеться на офіційній сторінці фінустанови у соціальній мережі Facebook.

Власники карток Visa від "Ощадбанку" мають шанс отримати значну виплату – 35 000 гривень. Гроші можуть бути витрачені на оплату комунальних послуг. Цієї суми для більшості домогосподарств вистачить на досить тривалий період.

"Ощадбанк". Фото: скрін youtube

"Умови максимально прості: здійсніть транзакцію на суму більше 1000 грн карткою Visa від Ощаду і автоматично ставайте учасником акції. Компенсація становить 35 000 грн", - йдеться у повідомленні.

Загалом за весь період акції "Ощадбанк" визначить 30 переможців серед усіх, хто виконав умови. При цьому, кожна окрема транзакція на 1000 гривень збільшує шанс на отримання заохочення.

Популярні новини зараз

Податок на пенсії: українцям зробили важливе оголошення

Повістки від ТЦК отримують заброньовані та з відстрочкою: що відбувається

Нові правила мобілізації з жовтня: кого торкнуться зміни

Дорогоцінна картопля: чому ціни б'ють рекорди та коли вигідно робити закупи на зиму

Показати ще

Ощадбанк, скріншот: YouTube

Які транзакції не беруть участі в акції:

  • транзакції з оплати дорожніх чеків та лотерейних квитків;
  • транзакції з оплати ставок та пари у казино та інших гральних закладах, у тому числі через Інтернет;
  • будь-які транзакції з оплати будь-яких товарів, робіт чи послуг, після яких відбулося повне чи часткове повернення оплати за такі товари, роботи чи послуги;
  • транзакції, здійснені поза періодом Акції;
  • транзакції, здійснені особами, які не досягли 18-річного віку.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, проблеми із зарахуванням пільг: клієнти "Ощада" не можуть отримати допомогу на комуналку.

Також наш портал інформував, Ощадбанк затримує розблокування заарештованих рахунків переселенців: що відбувається.

Крім того, інформаційний портал "Знай" повідомляв, не потрібен банкомат, ні кошик для покупок: "ПриватБанк разом з Varus запустили нову зручну послугу".