На деяких клієнтів ПриватБанку не буде поширюватись ліміт на перекази з картки на картку, встановлений Національним банком. Про це повідомляється на офіційній facebook-сторінці фінустанови.

З 1 жовтня 2024 року фізичні особи можуть здійснювати P2P перекази в рамках ліміту – не більше 150 тисяч гривень на місяць. У ПриватБанку заявили, що ці обмеження не торкнуться клієнтів, які займаються волонтерською діяльністю.

Приват24. Фото: скрін youtube

"ПриватБанк не застосовуватиме лімітів на карткові перекази для клієнтів-волонтерів, зареєстрованих у банку та клієнтів з підтвердженими джерелами доходів", - йдеться у повідомленні.

Клієнти, транзакції яких відповідно до рішення НБУ входять до винятків, зможуть збільшити ліміт на перекази шляхом звернення до служби підтримки банку через онлайн чат або за телефоном 3700. Також процедура доступна у додатку "Приват24" або найближчому відділенні банку.

Популярні новини зараз

Стосується всіх власників карток "Ощадбанку": важливі зміни

Без згоди не заберуть: хто має імунітет від мобілізації

Українцям оголосили про нові виплати у жовтні: треба поквапитись, щоб вистачило на всіх

Школярів триматимуть у їжакових рукавицях: заборонять те, до чого звикли роками

Показати ще

Карта ПриватБанку. Фото: скрін youtube

Зазначається, що банк заздалегідь інформуватиме клієнтів, коли вони досягнуть 50% від свого ліміту переказів та надасть рекомендації щодо управління лімітом.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, українці можуть отримати солідні гроші від ПриватБанку: заплатять за користування послугами.

Також наш портал інформував, заблокують доступ до грошей: ПриватБанк звернувся із попередженням – зробіть це негайно.

Крім того, ми писали, безкоштовна доставка від ПриватБанку: як українці за кордоном можуть отримати картку.