Клієнти "Ощадбанку" скаржаться на ненадходження пільг за житлово-комунальні послуги. У фінустанові заявляють, що винна організація, яка призначає виплату, а органи соцзахисту стверджують, що проблема у банку.

Відповідна скарга з'явилася на офіційній сторінці "Ощада" у соціальній мережі Facebook.

Карта "Ощадбанку". Фото: скрін youtube

Українка заявила, що пів року тому перейшла на обслуговування з ПриватБанку до Ощадбанку і зіткнулася з проблемами при отриманні пільг з комунальних платежів. Компенсацію жодного разу не було нараховано.

"Банк, який обкрадає клієнтів. Коли нараховували компенсацію за комунальні послуги по пільгових категоріях учасника ЧАЕС в Приват Банку — приходили на рахунок кошти, а коли перевели в Ощадбанк, то приходить смс, наприклад: Вам нарахована пільга 700 грн. До виплати 0,00", - поділилася клієнтка.

Популярні новини зараз

По 3600 грн щомісяця виплачуватимуть пенсіонерам: хто може отримати гроші

Пенсія за новими правилами: українці отримуватимуть виплати за бали

Пенсіонерам "заморозять" виплати: у жовтні терміново треба звернутись до ПФУ

США застерегли Зеленського від спроб звільнити Буданова, – Джейсон Смарт

Показати ще

"Ощадбанк". Фото: скрін youtube

Українка зазначила, що зверталася до органів соцзахисту, де їй заявили, що виплати перераховуються до банку, а що з ними відбувається далі – загадка.

Фахівці "Ощада" відреагували на скаргу та пояснили, що банк не приймає рішення про виплату коштів та не впливає на строки зарахування. При цьому якщо кошти не зараховуються, то причини слід уточнювати в організації, яка ці виплати призначила.

Скарга на Ощадбанк. Фото: скрін facebook.com/oschadbank

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, "Ощадбанк" відмовляє у доступі до власних коштів та відмовчується: клієнти в паніці.

Також наш портал інформував, Ощадбанк затримує розблокування заарештованих рахунків переселенців: що відбувається.

Крім того, інформаційний портал "Знай" повідомляв, не потрібен банкомат, ні кошик для покупок: "ПриватБанк разом з Varus запустили нову зручну послугу".