Учора в Ужгороді працівники Територіального центру комплектування (ТЦК) провели рейд по ресторанах та спортзалах міста, їхньою метою був пошук осіб, які ухиляються від військової служби або самовільно покинули свої військові частини.

Про це повідомив ужгородський журналіст Віталій Глагола.

Новина із телеграм каналу Віталія Глагова

Цікавих випадків було чимало. Наприклад, в одному зі спортзалів виявили рядового та офіцера з Одеси, які без дозволу покинули службу. Додатково був зафіксований курйозний випадок: чоловік з інвалідністю другої групи, який активно тренувався в залі та піднімав 100 кг від грудей. Попри свій статус, він демонстрував неабияку фізичну силу.

ТЦК. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз

На порозі хлібної кризи: українців шокували новими цінами – і це не межа

Охоронці "Укрзалізниці" влаштували п'яно-криваву бійку: пасажири в шоці від побаченого

З 1 жовтня платіжки за світло зміняться

Всього 300 гривень: українці отримають смішну "подачку" на комуналку

Показати ще

"Співробітники ТЦК здійснювали рейд з пошуку осіб, які ухиляються від проходження служби або самовільно залишили військову частину" - йдеться у повідомлені.

Окрім цього, рейд виявив кілька осіб, які були в розшуку за ухилення від мобілізації. Рейди, подібні до цього, є частиною заходів щодо забезпечення виконання військового обов'язку, і схожі операції проводяться по всій Україні. Це допомагає контролювати виконання закону та забезпечити, щоб усі громадяни, які мають виконати свій обов'язок, відповідально ставилися до цього. Головне пам'ятати, що головний ворог завжди був і залишиться- росія.

Нагадаємо, можуть не пустити воювати, кому з добровольців відмовлять у службі за контрактом?

Українцям масово розсилатимуть повістки поштою, ТЦК вже назвали хто отримає їх першими- більш детально на Знай.ua.

Раніше ми повідомляли, українці можуть служити неподялік від дому.