У "Київтеплоенерго" звернулися до всіх побутових споживачів гарячої води із важливим нагадуванням. Що потрібно зробити, щоб не платити зайві гроші, йдеться на офіційній сторінці комунального підприємства у соціальній мережі Facebook.

Українцям нагадали, що з 5 по 30 вересня здійснюватиметься прийом показників квартирних лічильників. Це необхідно зробити кожному споживачеві, навіть тим, хто тимчасово не користується водою або хто має бойлер. У разі передаються постійні дані.

Лічильники, фото: Знай.ua

"Київтеплоенерго розпочинає прийом показань квартирних лічильників гарячої води. Передавати їх можна з 5-го числа та протягом усього місяця", - нагадали споживачам.

Споживачі, які проігнорують процедуру або запізняться з передачею показників, ризикують переплатити за послуги, оскільки постачальник використовує для розрахунку платіжки середні дані про споживання за попередні місяці.

Популярні новини зараз

Путін оголосив про масштабне збільшення чисельності армії

Прогноз погоди на кінець вересня: коли в Україну прийдуть перші заморозки

В Україні ухвалили "історичне" підвищення податків: головні нововведення

"Покинув, два роки шлявся, обжимався...": Оля Цибульська розповіла, що сталося з Винником

Показати ще

Платіжки. Фото: скрін youtube

Як передавати показники:

  • особистий кабінет на сайті Центру комунального сервісу;
  • особистий кабінет на сайті Київтеплоенерго;
  • мобільний додаток "Комуналка";
  • Телефон кол-центру: (044) 247-40-40;
  • безкоштовна телефонна лінія: 0800404407 (з мобільного);
  • ящики передачі свідчень у сервісних центрах ЦКС.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, тариф не змінили, але заплатити доведеться більше: "Київводоканал" попередив клієнтів.

Також наш портал інформував, розбіжності у розрахунках, заборгованість чи переплата: як уникнути казусів у комунальних платіжках.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, оплачувати рахунки та передавати показники по-новому: комунальники попередили про зміни.