Для всіх наших дорогих та шанованих читачів, які з високим рівнем відповідальності ставляться до своїх платіжок за комуналкою, є дуже важлива інформація. Багато постачальників комунальних послуг уже втомилися скаржитися, що сотні тисяч українських сімей перестали платити за ЖКП.

За інформацією прямо з українського парламенту, такі борги просто переростуть згодом у низку обмежень. Зокрема, в українців, які мають борги за житлово-комунальні послуги, виникнуть проблеми з продажем квартир або передачею їх у спадок.

На цьому наголосив народний депутат України, перший заступник голови комітету з питань енергетики та житлово-комунальних послуг Олексій Кучеренко в ефірі одного з українських телеканалів.

Платіжки за комуналку Фото: скрін youtube

Нардеп наголосив, що незважаючи на мораторій на підвищення тарифів, багато жителів Києва не платять за воду. І це при тому, що тариф на водовідведення залишається на рівні 37 гривень на місяць, тоді як, наприклад, мешканці Умані вже сплачують 120 гривень.

Популярні новини зараз

З 1 жовтня українські АЗС різко змінять ціни на пальне

Пенсію заберуть усю до копійки: кого з українців безжально залишать з порожнім гаманцем

В Україні хочуть створити армію, якій не треба буде воювати: "Ти не скажеш, що біг до іншої країни"

На порозі хлібної кризи: українців шокували новими цінами – і це не межа

Показати ще

Рахунки за комуналку. Фото: скрін youtube

За словами Кучеренка, держава має зайнятися вирішенням цього питання та посилити законодавство. Наприклад, у разі не погашення боргів вони висітимуть обтяженням на квартирі. У цьому випадку квартиру не можна буде продати або передати у спадок. Нардеп наголосив, що це чесне вирішення питання.

Нагадаємо, в Україні хочуть "обмежити" боржників з комуналки: забудь про хороше життя.

Раніше повідомлялося, борги тепер не страшні: які категорії українців не залишаться без світла.

Також, українців попередили про неминучість нових тарифів: коли подорожчає газ.