Українці зі статусом внутрішньо переміщеної особи мають змогу отримати від благодійних фондів не лише їжу та грошову підтримку, а й непродовольчу гуманітарну допомогу. Про це повідомляє громадська організація "ВПО України".

Підрозділ ГО "ВПО України" на Кіровоградщині оголосило про початок прийому заявок на отримання непродовольчих товарів для внутрішньо переміщених громадян, зареєстрованих в області.

Гуманітарна допомога. Фото: скрін youtube

Зареєструватися на отримання гуманітарної допомоги мають право українці, які у 2023 році не отримали підтримки від громадської організації "10 квітня".

Гуманітарна допомога. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз

Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку

Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати

Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну

Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто

Показати ще

Як подати заявку

Реєстрацію на отримання допомоги можна пройти за цим посиланням. Видача гуманітарки відбувається безпосередньо з рук до рук, пересилання поштою не здійснюється. Одержувач допомоги має пред'явити оригінал паспорта або іншого документа, що засвідчує особу, а також довідку внутрішньо переміщеної особи.

Адреса для отримання допомоги: м. Кропивницький, вул. В'ячеслава Чорновола, 13. Уточнити деталі українці можуть за номером 0997562113.

Гуманітарна допомога. Фото: скрін telegram

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, українцям видадуть допомогу, щоб пережити можливі блекаути: хто і що може отримати.

Також наш портал інформував, надішліть заявку - заберіть на "Новій пошті": українцям видають набори продуктів, побутової хімії та засобів гігієни.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, почалася реєстрація на гуманітарну допомогу: хто з українців може безкоштовно отримати продукти.